Taulut


ChromaLuxe-taulu tukijalalla

ChromaLuxe-taulut

ChromaLuxe-taulut ovat korkealaatuisia ja kiitäväpintaisia tauluja, jotka toistavat valokuvasi erittäin terävästi. ChromaLuxe-tauluissa kuviesi värit loistavat. Kuvataulut kestävät niin kosteutta, UV-säteilyä kuin kulutustakin paremmin kuin muut materiaalit. Saatavana on sekä mdf-puukuitulevytauluja että alumiinipohjaisia tauluja. Kuvataulut on helppo kiinnittää seinään taulun taustapuolella olevan ripustusjärjestelmän ansiosta. Saatavana on myös tukijalallisia tauluja.

Canvastaulu

Canvastaulu

Canvastaulusta tekee erityisen sisustustaulukangas, joka antaa kuvalle samanlaisen pintastruktuurin kuin maalauksissa. Canvastaulua ei tarvitse välttämättä kehystää, sillä kuva jatkuu kauniisti reunojen yli. Puukehikon ansiosta myös suuret kuvat ovat kevyitä ja helppoja ripustaa. Canvastaulu on kestävä ja pitkäikäinen, se voidaan laittaa näytteille mihin vain ja kestää myös toistuvia kuljetuksia.

Canvastaulu sopii kaikenlaisille kuville. Suosittuja aiheita ovat mm. hääkuvat, lapsien ja lemmikkien kuvat sekä maisemakuvat. Saatavilla on useita eri kokoja.

Alumiinitaulu

Alumiinitaulu

Alumiinilevy on suosittu ja monipuolinen materiaali, joka sopii niin värillisiin kuin mustavalkoisiinkin kuviin. Se on ominaisuuksiltaan jäykkä ja kestävä, eikä tarvitse kehyksiä. Alumiinitaulu on kestävä ja pysyvä ratkaisu, jota voidaan käyttää useita kertoja. Monipuolisen paperivalikoimamme ansiosta alumiinille voidaan pohjustaa kaikenlaisia kuvia. Alumiinitaulu sopii hyvin nykyaikaiseen sisutukseen, eikä se vaadi mitään erikoisolosuhteita. Alumiinilevyn taakse sijoitettavat listat pitävät kuvan 1–2,5 cm etäisyydellä seinästä ja luovat irtonaisen vaikutelman.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@printtaamo.fi.

Akryylitaulu

Akryylitaulu

Akryylitaulu sopii erityisesti kuville, joilta vaaditaan suurta väritarkkuutta ja syvyyttä. Akryylille ominainen kiilto antaa kuville täydellisen viimeistelyn. Taulusta tekee erityisen alumiinipohjalle asennettu kirkas alumiinikerros. Akryylitaulun pinta on myös helpommin puhdistettava ja hoidettava kuin muiden materiaalien pinta. Akryylitaulu on kestävä, eikä vaadi ylimääräistä kehystä. Taulun seinäkiinnityksen ansiosta kuva tulee 1–2 cm:n etäisyydelle seinästä, mikä antaa kevyen ja ilmavan vaikutelman.

Studiokuvat sekä muotokuvat ovat suosittu ratkaisu näyttelyissä. Akryyli on suosittu myös sisustussuunnittelijoiden keskuudessa monimuotoisuutensa takia. Akryylitaulut ovat saatavissa myös ilman alumiinitaustaa pelkästään akryylille kiinnitettynä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@printtaamo.fi.

Kapataulu

Kapataulu

Kapataulua käytetään paljon erilaisissa näyttelyissä ja messuilla. Kuva tulostetaan korkealuokkaiselle paperille ja kiinnitetään 5 mm:n kapalevylle. Voidaan kehystää alumiini- tai puukehyksillä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@printtaamo.fi.

Fine Art -tuloste

Fine Art -tuloste

Saat kauttamme myös korkealuokkaiset ja erittäin pitkäikäiset Digital Fine Art -tulosteet. Tulostamme kuvasi laadukkaille happovapaille materaaleille. Käyttämiämme materiaaleja ovat mm. Hahnemühlen taidepaperit: mattavalkoinen William Turner, jossa on akvarellipaperitekstuuri, puhtaanvalkoinen ja kiiltävä Fine Art Baryta (325 g) sekä sileä, valkoinen ja mattapintainen Photo Rag (308 g). Valikoimastamme löytyy myös mm. Epsonin luonnonvalkoinen Hot Press Natural.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: info@printtaamo.fi.