Sisusta omilla canvastauluillasi!

Canvastauluissa materiaali on sisustustaulukangasta,  joka antaa kuvalle samanlaisen pintakuvion kuin maalauksissa. Näillä tauluilla saat kuvistasi tyylikkään elementin kotisi seinälle tai julkisiin tiloihin. Canvastaulua ei tarvitse välttämättä kehystää, sillä kuva jatkuu kauniisti reunojen yli. Puukehikon ansiosta myös suuret kuvat ovat kevyitä ja helppoja ripustaa

Kuva taittuu 3 cm jokaiselta reunalta kehyksen yli, eli kuva-alue on aina 6 cm suurempi kuin eteenpäin näkyvä alue. Huomioithan tämän tilatessa. Liikkeessä tilattaessa pystymme näyttämään kuinka kuva rajautuu ja tarvittaessa kehyksen reunan yli menevän alueen voi värjätä vaikka halutulla värillä.

Canvastaulun tausta ja kiinnitys.

 

Tervetuloa liikkeeseemme. Katsotaan kuvaa yhdessä ja tehdään Teille hieno sisustuskuva seinälle.

Canvastaulu sopii kaikenlaisille kuville. Suosittuja aiheita ovat mm. hääkuvat, lasten ja lemmikkien kuvat sekä maisemakuvat.

Lyhimmän sivun maksimimitta on aina 140 cm. Pidempää voidaan kasvattaa 300 cm asti, mutta silloin taulu vaatii erillisiä kehystukia taakse ja annamme työstä erillisen tarjouksen. Kannattaa myös harkita kuvan tekemistä erillisinä paloina.

Voimme tehdä myös erikoiskokoja.

Tauluista voidaan tehdä useamman kuvan ryhmä tai jakaa kuva vaikka kolmeen osaan.

Panoraamakuvat onnistuvat myös helposti, koska kehykset leikataan aina kuvakohtaisesti.

Normaali toimitusaika on 5-7 työpäivää.

Canvaksien pikatoimitukset

Voimme Suvantokadun valmistuspisteessämme valmistaa canvastauluja peruskokoisista tuotteista tilanteesta riippuen jopa samana päivänä tai toimitettuna 1-2 arkipäivässä.

Näin nopea toimitus pitää sopia erikseen myymälämme kanssa.

Liikkeistämme löydät paljon mallitauluja.

Tervetuloa!