Painotuotteet


Esitteet

Esitteet, hinnastot, flyerit, kuvastot, ym.

Painamme kaikenlaiset mainosmateriaalit joustavasti ja yksilöllisesti. Hinnastot, ruokalistat, flyerit, tuote-esitteet, suoramarkkinointikirjeet, pääsyliput, alennuskupongit jne. Painotuotteiden paperin laatu ja sivumäärä suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Tilaukseen voidaan liittää myös erilaiset jälkikäsittelyt sekä painotuotteiden postitus tai jakelu. Tilaa suoraan verkkokaupastamme tai ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@printtaamo.fi

Kuvakirjat

Kuvakirjat

Kuvakirjassa säilytät tärkeimmät muistosi kätevästi ja tyylikkäästi. Useita eri malleja ja kokoja. Suunnittele omasi!

Käyntikortit

Käyntikortit

Käyntikortit ovat tärkeä väline itsesi ja yrityksesi esittelemiseksi potentiaalisille asiakkaille. Käyntikortti on myös kustannustehokas tapa markkinoida itseäsi sekä yritystäsi. Ammattimaisesti suunniteltu ja toteutettu käyntikortti on yrityksesi ja itsesi yksi tärkeimmistä työvälineistä. Toteutamme kokemuksella nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin käyntikortit kaiken kokoisille yrityksille ympäri Suomen.

Postikortit

Postikortit

Nyt voit suunnitella itse postikorttisi omasta kuvasta painettuna! Postikortit toimivat hyvin myös yrityksen mainos- ja markkinointimateriaalina. Postikortit voidaan valmistaa joko pysty tai vaaka mallisena.

Tarrat

Tarrat

Painamme joustavasti ja yksilöllisesti mm. mainostarrat, logotarrat, pakkaustarrat, yhteystietotarrat sekä sisä että ulkokäyttöön. Tarrojen muoto ja materiaali valittavissa tarpeiden mukaan. Muista mainita käyttötarkoitus tilatessasi tarroja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@printtaamo.fi.

Lahjakortti

Lahjakortit

Lahjakortit voidaan valmistaa 1- tai 2-osaisena useissa eri kokovaihtoehdoissa asiakkaan omasta tiedostosta. Useita eri paperivaihtoehtoja. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@printtaamo.fi.

Kiitos- ja kutsukortit

Kutsu- ja kiitoskortit

Onko juhlien aika? Valmistamme persoonalliset kortit omilla kuvillasi ja teksteilläsi kaikkiin vuoden juhlahetkiin: hääkutsut, ristiäiskutsut, rippikutsut, ylioppilaskortit, syntymäpäiväkutsut tai muut juhlakutsut sekä kiitoskortit. Kirjekuoret sisältyvät hintaan.

Kirjekuoret

Kirjekuoret

Teemme kirjekuoret painettuina yrityksen logolla ja yhteystiedoilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@printtaamo.fi.

Kirjat ja lehdet

Kirjat lehdet ja vihkot

Teemme erilaiset kirjat, luettelot ja vihkot liima- tai wiresidonnalla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@printtaamo.fi.

Joulukortit

Joulukortit

Teemme joulukortit joko valokuvapaperille tai kartongille painettuna omista kuvistasi. Voit lisätä kortteihisi myös tekstiä. Valikoimassamme on runsaasti myös valmispohjia, joihin voi lisätä kuvan ja myös valmiita korttjea, joihin tarvitsee lisätä vain teksti.

ID-/henkilöllisyyskortit

ID-/henkilöllisyyskortit

Painamme muoviset kulkulupa- ja henkilökortit. Valmistamme henkilökortit eri yritysten tarpeisiin, mm. rakennus-, siivous- ja kiinteistöhuoltoalalle sekä esim. kaupoille ja myyntiedustajille. Kuvallinen henkilökortti tai ID-kortti on tärkeä osa yrityksen työntekijöiden tunnistamisessa, niin omissa tiloissa kuin asiakkaillekin. Meiltä saatte henkilökortit toiveidenne ja tarpeidenne mukaan, myös yksittäiset kortit nopeasti ja edullisesti. Kortteihin saatavilla myös korttipidikkeet, kaulanauhat ym. tarvikkeet. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: info@printtaamo.fi.