Mikä on verkkokaupasta tilattujen tuotteiden toimitusaika?

Tuotteiden toimitusaika on 3-5 työpäivää tilausten vastaanottamisesta. Lisäksi Postin kulkuun kannattaa varata 1-2 päivää. Jos tarvitsette tuotteet nopeammalla toimitusajalla olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme info(a)printtaamo.fi.

Mistä tiedän milloin tilaukseni on valmis?

Ilmoitamme sähköpostilla kun tilaus on vastaanotettu järjestelmäämme. Tilauksesta tulee sähköposti myös silloin kun se siirretään tuotantoon ja kun se postitetaan. Näin tilauksen etenemistä on helppo seurata.

Haluamaani tuotetta ei löydy verkkokaupasta. Voiko tuotteita tilata ainoastaan verkkokaupan kautta?

Kaikkia valikoimissamme olevia tuotteita ei löydy verkkokaupasta. Jos haluaisit tilata tuotteen jota ei löydy verkkokaupastamme ota meihin yhteyttä puhelimella tai sähköpostitse. Yhteydenottolomake löytyy yhteystiedot valikosta kohdasta Ota yhteyttä/ Pyydä tarjous.

Vaaditaanko tilauksen tekemiseen kirjautumista?

Ei vaadita. Tilauksen voi tehdä myös ilman kirjautumista, mutta jos haluat mahdollisesti tilata samaa tuotetta uudestaan, on uuden tilauksen tekeminen helpompaa jos olet kirjautunut jo aikaisemmin verkkosivullemme.

Onko mahdollista tilata aikaisemmin tilaamaani tuotetta uudestaan?

Kyllä. Jos olet kirjautunut verkkokauppaamme ensimmäistä tilausta tehdessäsi tee näin: Kirjaudu sisään. Klikkaa kohtaan omat tiedot – omat tilaukset. Ruudulle tulee näkyviin aiemmin tekemäsi tilaus/ tilaukset. Klikkaa kohtaa -näytä, kohdasta jonka haluat tilata uudelleen. Klikkaa alhaalla näkyvää vihreää palkkia – kopioi uudeksi tilaukseksi ja tilaa tuote uudelleen.

Jos et ole kirjautunut sivuillemme ensimmäistä tilausta tehdessäsi ja haluaisit tilata saman tuotteen uudestaan ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voinko lähettää oman aineistoni suoraan teille ja missä muodossa se pitäisi lähettää?

Kyllä. Aineiston voi lähettää myös suoraan meille osoitteeseen info(a)printtaamo.fi. Otamme vastaan jpg, pdf ja tif tiedostoja. Tiedoston maksimikoko on 20MB. Jos tiedosto on isompi kuin 20MB niin ota meihin yhteyttä niin neuvomme tiedoston lähettämisessä.

Onko merkitystä millaisella kameralla kuva on otettu ja vaikuttaako se painotuotteen laatuun?

Ei ole väliä onko kuva otettu digikameralla, digijärjestelmäkameralla vai uudenaikaisella älypuhelimella. Kameran asetukset saattavat kuitenkin vaikuttaa kuvan kokoon ja laatuun.

Mistä tiedän onko kuvani tarpeeksi hyvä painettavaksi?

Verkkokauppamme ilmoittaa kuvaa ladattaessa automaattisesti jos kuvan pikseleiden määrä ei riitä tuotteeseen vaadittuun kuvalaatuun. Vaihda silloin kuva parempi laatuiseen.

Huom! Internetistä otetut kuvat ovat yleensä matalaresoluutioisia eikä niistä saada printattua hyvälaatuisia kuvia. Muistathan myös että sinulla täytyy olla lupa kuvan käyttämiseen kuvan omistajalta!