Kuvatuotteet


Kuvamukit

Kuvamukit

Muki omalla kuvalla. Saatavana useita eri värivaihtoehtoja sekä valmispohjia. Voit lisätä mukeihin myös tekstiä. Hauska lahjaidea yrityslahjaksi, ystävälle, kummeille, isovanhemmille tai vaikka itselle.

Pehmo avaimenperät

Avaimenperät

Pehmonalle- tai pehmohiiriavaimenperä, jonka valkoiseen t-paitaan saa painettua kuvan. Valikoimassamme myös perinteinen muovinen avaimenperä, jonka sisään saa oman kuvan tai tekstin.

Hiirimatto

Hiirimatot

Kankainen tai kuvataskullinen hiirimatto omalla kuvalla. Kankaisessa hiirimatossa painopinta on 100% polyesteria ja pohja mustaa kumia. Kuvataskullisessa hiirimatossa on suljettava kuvatasku, johon kuvaa on helppo vaihtaa.

Kuvamagneetti

Kuvamagneetti

Kestävä ja näyttävä magneetti omalla kuvalla esim. jääkaapin oveen tai magneettitaululle. Toimii myös yrityslahjana yrityksen logolla varustettuna.

Hilepallo

Hilepallo

Hauska läpinäkyvä hilepallo, jonka sisällä on kaksipuoleinen, vaihdettavissa oleva kuva. Pallon sisällä valkoiset hileet leijailevat ravistettaessa kuin lumi. Hilepallon halkaisija on 9 cm ja korkeus 9 cm.

Hilepallo

Tyyny omalla kuvalla

Tyynyissämme on irrotettava vetoketjullinen tyynyliina, jonka materiaalina on kaunis satiininhohtoinen polyesteri. Kuvan voi painattaa joko toiselle tai molemmille puolille. Tyynyn koko on 38 x 38 cm. Voit lisätä tyynyliinaan halutessasi myös tekstiä.