Kalenterit

Tee kalenteristasi persoonallinen omilla kuvillasi. Tilauksen voit tehdä helposti verkkokaupassamme vaikka kesken vuotta, sillä voit valita aloituskuukauden itse. Seinäkalenterimme ovat suomenkielisiä ja sisältävät suomalaiset nimi-, juhla- ja liputuspäivät. Alta löydät suosituimmat mallimme. Teemme kalentereita myös tilauksesta. Ota yhteyttä: info@printtaamo.fi.Seinäkalenteri, kierresidonta keskellä

Seinäkalenteri

»kierresidonta keskellä

Tämä suosituin seinäkalenterimme on avattuna A3- ja suljettuna A4-kokoinen. Kalenterissa on kierresidonta keskellä.

Saatavilla on tilauksesta myös pienempi koko, joka on avattuna A4- ja suljettuna A5-kokoinen. Ota yhteyttä: info@printtaamo.fi.

Seinäkalenteri, kierresidonta ylhäällä

Seinäkalenteri, pysty

» kierresidonta ylhäällä

Pystymallisessa A4-kokoa olevassa seinäkalenterissa on kierresidonta yläreunassa. Kalenteri on helppo ripustaa seinälle ripustuskoukusta.

Saatavilla on tilauksesta myös isompi, A3-kokoinen kalenteri. Ota yhteyttä: info@printtaamo.fi.

Kuvakalenteri

Kuvakalenteri

» kierresidonta ylhäällä

Uutuustuote. Tyylikkäässä A4-kokoisessa kalenterissa kuva on pääosassa. Kuvakalenteri on vaakamallinen, kuukausi ja viikonpäivät ovat kalenterin alalaidassa. HUOM! Tässä mallissa ei ole nimi-, juhla- ja liputuspäiviä muista kalenterimalleistamme poiketen.

Saatavilla on tilauksesta myös koko A3 vaakamallisena. Ota yhteyttä: info@printtaamo.fi

Perhekalenteri

Perhekalenteri

» kierresidonta ylhäällä

Perhekalenteri autta ajanhallinnassa. Kalenteriin on helppo kirjoittaa perheen menot samalle sivulle, tilaa on viidelle eri henkilölle. Kalenterin koko on 26 x 42 cm.

Vihkokalenteri

Vihkokalenteri

» nidottu

Vihkokalenteri on saatavilla tilauksesta kahdessa eri koossa: A3 (suljettuna A4) tai A4 (suljettuna A5). Kalenteri on keskeltä nidottu vihko, jossa on 28 sivua: 12 aukeamaa eri kuukausille sekä yksi lisäaukeama. Vihkokalenteri sisältää suomenkieliset nimi-, juhla- ja liputuspäivät. Kalenteri painetaan 160 g:n paksuiselle paperille. Kalenteri ei ole verkkokauppatuote, joten pyydäthän tarjouksen erikseen: info@printtaamo.fi. Minimitilaus on 10 kpl.